:

:

TV Most

clock

Mart 10, 2017   12:05

0

246

Umeren saobraćaj bez zastoja

Vožnju usporavaju niska oblačnost a ponegde i slaba jutarnja magla preko planinskih prevoja, pored reka ili kanala, dok se očekuje kiša u zapadnim i jugozapadnim krajevima i sneg u višim planinskim delovima pa se vozači upozoravaju na oprez i potrebnu zimsku opremu. Česte su pojave odrona u deonicama koje prolaze duž nestabilnih kamenih kosina i useka koji u velikoj meri smanjuju bezbednu i sigurnu vožnju.

Počeli su radovi na auto-putu u zoni petlje Vrčin na izgradnji kompleksa čeone naplatne stanice i spajanju postojećeg sa budućim auto-putem. Radovi će trajati do 31. marta, a izvode se u desnoj saobraćajnoj traci u smeru ka Nišu. Za vreme radova saobraćaj će biti preusmeren iz desne u levu traku preko novoizgrađenog službenog prolaza kroz nove terminale.

U toku je i nova faza radova na izgradnji zaštite od buke na delu auto-puta smeru Šid - Beograd na delu kod KBC "Bežanijska kosa", a predviđeno je da bude završena do 11. marta. Do tada za saobraćaj će biti zatvorena leva preticajna traka u smeru ka Nišu.

Do 18. marta u periodu od 8 do 16 časova planirani su radovi na čišćenju i pranju kolovoza kao i otklanjanju kvarova na rasveti u tunelu Strmen na državnom putu prvog B reda broj 26. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom uz pomoć semafora.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putniškim terminalima trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Teretna vozila se na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavaju oko 60 minuta.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva