:

:

TV Most

clock

Februar 21, 2015   12:05

0

173

Uhapšeni Albanci osumnjičeni za ubistvo Lukića

Radi se o trojici Albanaca, ali pošto je u grupi, koja je tako zverski pretukla Lukića da je on 15. februra izdahnuo u bolnici od zadobijenih povreda, bilo između pet i osam napadača, policija je saopštila da će nastaviti sa istragom sve dok ne budu uhapšeni svi koji su ispred lokala "Eks-Ju" napali našeg zemljaka.

Dalibor Lukić biće danas u 13 sati sahranjen na groblju Santa Barbara u Lincu. Poslednji ispraćaj 39-godišnjeg Srbina počeće u 11 sati u kapeli gde će biti služeno i opelo.

nogobrojni Daliborovi prijatelji i članovi mnogih srpskih udruženja okupili su se u prostorijama kluba Mlava kako bi organizovali sve detalje Daliborove sahrane. Njihova želja bila je da na dostojanstven i miran način isprate svog dugogodišnjeg člana, na šta su pozvali sve koji će danas doći da odaju poslednju poštu Daliboru Lukiću.

Budući da su za danas planirane i demonstracije pristlica desničarksog pokreta "Pegida" i njihovih protivnika, prijatelji nastradalog Dalibora apeluju na sve koji budu dolazili na groblje Santa Barbara da se ponašaju dostojanstveno kako ne bi bilo nikakvih incidenata.

Izvor: Vesti

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva