:

:

TV Most

clock

Novembar 24, 2017   12:05

0

226

Udovičić otvorio Sajam sporta: Mi postavljamo standarde


"Hvala vam što činite uspešni tim Srbije. Svaki dan je novi izazov, trening, pobedili ili izgubili, možemo da imamo privilegiju samo taj dan, već sutra se okrećemo dalje. Uspeh ne može pojedinac da donese, već tim, čestitao bih trenerima, funkcionerima,ali i svim drugima koji su u sistemu, uključujući i ministre na svemu što su uradili", rekao je Udovičić i otvorio Sajam.



On je podsetio da je 2017. godina bila rekordna po broju medalja (38) i obećao da će naredna biti još bolja.


"Kao što sam prošle godine obećao da će 2017. biti rekordna, tako kažem i za 2018. Pobedili smo sami sebe, ne takmičimo se sa drugima, već sa samim sobom. Mi postavljamo standarde, naši sportisti su šampioni svaki dan. Bili smo domaćini Evropskih prvenstava u rvanju i atletici, kao i mnogih drugih".



Predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar zahvalio se Vladi Srbije i ministarstvu omladine i sporta što su podržali ovakvu ideju.



Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek takođe je zahvalio na podršci i dodao da iza osvojenih medalja stoji veliki uloženi trud.



"Nadam se da naši uspesi motivišu mlade da se bave sportom i da prave uspehe kao mi".



Drugi dan sajma obeležiće dolazak selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića i košarkaša sa kojima će posetioci imati priliku da se upoznaju i druže.



Potvrđen je dolazak i ženske rukometne reprezentacije, automobiliste Dušana Borkovića, trenera teniske reprezentacije Nenada Zimonjića, veslačkog olimpijskog dvojca Vasić - Bedik i mnogih drugih.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva