:

:

TV Most

clock

Septembar 16, 2015   12:05

0

119

Učlanili smo se u SNS jer Vučić ozbiljno radi

"Odlučili smo da posle višemesečne analize pređemo u redove SNS. Mislimo da ćemo sve naše ekonomske projekte koji treba da budu realizovani do kraja 2017. lakše realizovati uz pomoć države Srbije", rekao je Bratislav Nikolić za "Politiku".

On je objasnio da su ti građani pre godinu dana napustili Srspku liberalnu stranku Slobodana Petrovića i da nisu bili ni u jednoj partiji.

"Želeli smo da pređemo u SNS zato što se Vučić bavi konkrentnim problemima građana, imao je teške briselske pregovore i obezbedio je formiranje Zajednice srpskih opština. Marko Đurć kao direktor Kancelarije za KiM objedinio je sve Srbe u jednu listu i omogućio da Srbi budu jedna snažna i kompaktna politička celina", rekao je Nikolić.

Komentarisući da je na Kosovu došlo do nesuglasica između političkih predstavnika Srba na listi Srpska Nikolić kaže da su to ostaci srpskih podela i da im ne bi pridavao mnogo pažnje. On kaže i da će se problemi rešavati dijalogom uz pomoć Beograda.

U Domu kulture "Sveti Sava" u Štrpcu održana je 14. septembra javna tribina Srpske napredne stranke (SNS) na kojoj se 3.000 građana te opštine kolektivno učlanilo u SNS.

ÄŒlan Predsedništva te stranke Marko Đurić tom prilikom je rekao da 3.000 "snažnih, sposobnih, hrabrih, odlučnih, borbenih, pravih ljudi, pristupa našoj porodici" i dodao da je kucnuo čas da se na KiM sve što "srpski diše i govori" stavi pod jedan barjak, a to je, kako je rekao, politički barjak SNS.

Izvor: Radio KIM

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva