:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Oktobar 13, 2017   17:45

0

306

U Top 20 najlepših za Miss 2017. i Žaklina Živković iz Koretišta


Iako nije odabrana za najlepšu, kako kaže za RTV Puls, uspeh je što je ušla u top 20 i u organizaciji Miss Yu i produkcije Vesne de Vinče bila na pripremama u Porto Karasu na severu Grčke, gde su imale ozbiljne psihofizičke pripreme za veliko finale.



 


Žaklina se prvo takmičila za Miss Južne Srbije gde je osvojila mesto prve pratilje, a nakon toga je ušla u finale top 20 devojaka Srbije. 


 


“Za mene je veliki uspeh što sam dostigla u top 20 najlepših devojka Srbije. Bili smo 14 dana na pripremama u Porto Karasu odakle nosim lepe uspomene. To je veoma lepo iskustvo, nakon čega je usledilo finale koje je održano na Pink televiziji”, kaže Žaklina koja je još uvek pod utiskom. 


 


Pored želje da postane advokat ova dvadesetjednogodišnja devojka  je oduvek imala želju da se oproba  u modelingu. Samim ulaskom u finale dobila je  stipendiju na RnB koledzu. 


 


“Između snimanja, fotografisanja za kataloge i editorijale prvenstveno mi je drago što sam stekla nova prijateljsta i upoznala nove ljude. Što se tiče ostalih devojaka predivne su zaista”, ističe Žaklina. 


 


Titulu Miss Srbije 2017 ponela je Ivana Trišić, Maja Marčić je prva, a Nina Jovanović je druga pratilja.


Finalno veče izbora za ovogdišnju mis Srbije održano je  9. oktobra u Studiju televizije Pink u Šimanovcima i bilo je  posvećeno  čuvenoj srpskoj slikarki Olji Ivanjicki.

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva