:

:

TV Most

clock

April 18, 2017   12:05

0

136

U Mitrovici pojačano prisustvo policije, traga se za osumnjičenim

"Napala me je grupa od petorice mladića koji su imali fantomke na glavama, bili su naoružani bejzbol palicama, noževima, a jedan je imao pištolj. Tukli su me, branio sam se koliko sam mogao. Zadobio sam telesne povrede na glavi u vidu hematoma i povrede ruke ", rekao je napadnuti mladić.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je da kosovska policija traga za jednim Albancem koji je identifikovan i osumnjičen za napad na Staletovića.

Kosovska policija je prethodno privela petoricu mladića albanske nacionalnosti zbog sumnje da su oštetili jedno vozilo i pokušali da izazovu nerede.

Bojić je rekao da se sinoć u 22 časa u kosovskomitrovačkoj ulici Knjaza Miloša dogodio incident kada je oštećeno jedno putničko vozilo. Prema njegovim rečima policija je odmah reagovala i privedeno je šest lica, Izvršen uvidjaj lica mesta i pronadjen je predmet koji može pomoći u daljem toku istrage.
On je dodao da je sinoć, nešto pre ponoći napadnuto lice kome su nanete povrede drvenom palicom.

„Policija je i u ovom slučaju kontaktirala nadležnog tužioca koji je slučaj okarakterisao kao krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda. Jedan od napadača je identifikovan i policija traga za njim“, rekao je Bojić.

Bojić je dodao da su preduzete odredjene mere i radnje radi povećanja bezbednosti u vidu povećanog broja pripadnika policije.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je grupa Albanaca došla u severni deo Mitrovice iz pravca Bošnjačke mahale, da su neki od njih imali palice, da su provocirali Srbe i koristili kamenice.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić izjavio je da prema informacijama sa kojima on raspolaže osumnjičeni sa sobom nisu imali lična dokumenta i da to navodi na sumnju da su imali nameru da izazovu incidente.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva