:

:

TV Most

clock

Oktobar 01, 2015   14:43

0

223

U Leposaviću brucošima podeljeni indeksi

Ispred Studentskog parlamenta polaznike je pozdravio Slaviša Milosavljević, i student prodekan Milica Mihajlović.

Na dva studijska programa Učiteljskog fakulteta, u ovoj školskoj godini upisano je 110 studenata, što je, od osnivanja 1993. godine, najveći broj akademska.

Ove godine, na studijskim programima RZredna nastava i Vaspitač u predškolskim ustanovama, upisana je 21 generacija studenata, odnosno 16. generacija od dolaska Učiteljskog fakulteta iz Prizrena u Leposavić.
Svečano je bilo i Visokoj ekonomskoj školi strukovnih studija Peć u Leposaviću. Studentima se obratio direktor docent doktor Nebojša Milanović i poželeo da posle uspešnog trogodišnjeg školovanja nađu svoje mesto u društvu i nastave i specijalističke studije na ovoj školi.

Studente je u ime Opštinskog veća pozdravio Radoš Mihajlović. On nije poželeo dobrodošlicu i dobar uspeh u studiranju.

Kristina Simonović i Nikola Bogićević došli su iz Goraždevca. Oni se nadaju da će se posle svršenih studija vratiti u rodni kraj i naći zaposlenje.

Oko tri stotine svršenih osnovaca odlučilo se da dalje znanje stiče na Visokoj ekonomskoj školi, na jednom od tri studijska programa i to Menadžment malih i srednjih preduzeća, Spoljno trgovinsko poslovanje i carinski menadžment i program Finansijski menadžment.

Izvor: Tv Most

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva