:

:

TV Most

clock

Avgust 16, 2018   11:08

0

282

U Kosovskoj Mitrovici otvoren međunarodni MMA kamp


Trener i takmičar MMA kluba Kosovska Mitrovica, Aleksandar Vukosavljević (poznatiji po nadimku Mlata), kaže za Kontakt Plus radio, da je kamp osmišljen tako da se naši i inostrani takmičari usavršavaju kroz treninge, ali i da druženjem van sale razmenjuju znanja i iskustva i na taj način nauče mnogo toga jedni od drugih.



“Ugostili smo francuske profesionalne MMA i Muay Thai borce. U okviru kampa, planirani su dvočasovni treninzi. Na završnom prijateljskom truniru, koji će biti održan 18. avgusta u sali OŠ “Branko Radičević”, predstavićemo petnaestak takmičara, koji će biti podeljeni u tri kategorije – do 75kg, do 85kg i preko 85kg. Radiće se grepling (Grappling) – spoj brazilske džiu džice i rvanja”, kaže Vukosavljević.



Pored dobrog druženja i sticanja znanja, Vukosavljević od ovog kampa očekuje veliki napredak takmičara, kao i to da se momci iz mitrovičkog MMA kluba pokažu u najboljem svetlu i osvoje što više medalja na turniru.



Na pitanje novinara Radija Kontakt plus, šta očekuju od međunarodnog letnjeg MMA kampa, sva četvorica takmičara iz Francuske su jednoglasno odgovorili da očekuju pre svega lepo druženje, da žele da nauče neke nove veštine i da uz Vukosavljevićevu pomoć napreduju u sportu kojim se bave.



MMA (Mixed Martial Arts – prev. mešovite borilačke veštine), predstavlja moderni borilački sport u kome se koriste različite tehnike više borilačkih veština.



MMA klub Kosovska Mitrovica osnovan je 2015. godine i broji preko 90 članova.


Izvor: Radio Kosovska Mitrovica, Radio Kontakt Plus

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva