:

:

TV Most

clock

Decembar 08, 2017   21:50

0

293

U Kosovskoj Mitrovici odigrana predstava "Buba u uhu"




Pozorišna predstava “Buba u uhu” u izvodjenju amaterskog pozorišta iz Sokobanje koju je publika u Kososkoj Mitrovici odlično prihvatila bila je humanitarnog karaktera. Sav prihod namenjen je za novogodišnje paketiće mališanima u srpskim sredinama južno od Ibra.



“Ova predstava je bila na repertoaru u Sokobanji  tokom protekle turističke sezone i na poziv Udruženja iz Kosovske Mitrovice večeras smo ovde imali priliku da odigramo predstavu. Predivan je osećaj kada možete da na neki način pomognete i date svoj doprinos za mališane koji žive na ovim prostorima”, rekao je Marko Božinović, glumac i dodao da su se akciji prikupljanja paketića priključili mnogi pojedinci i preduzetnici .



Ivan Virijević, predsednik Studentskog parlamenta podsetio je da je u pitanju tradicionalna humanitarna akcija “Kosmetu na poklon” u koju se ove godine uključilo mnogo više institucija i pojedinaca nego ranije.



“Inicijator ove akcije je Pravni fakultet iz Novog Sada. Njima su se priključili svi pravni fakulteti u Srbiji i ceo Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici”, rekao je Virijević i dodao da je za gledanje ove predstave bilo neophodno doneti slatkiš ili slaniš kako bi se napravili paketići za decu južne srpske pokrajine.ulaz za ovu predstavu .



 Organizatori su izrazili nadu da će se tokom ove velike humanitarne akcije “kosmetu na poklon” prikupiti dovoljno sredstava kako bi obradovali najmladje novogodišnjim paketićima.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva