:

:

TV Most

Foto: ilustracija

clock

Maj 16, 2018   12:05

0

215

U Kosovskoj Kamenici uskoro dečja stomatološka ordinacija


Stomatološka ordinacija u osnovnoj školi “Desanka Maksimović“ u Kosovskoj Kamenici biće  prva specijalizovana institucija za lečenje i kontrolu bolesti zuba dece u Kosovskom pomoravlju. Nabavku stomatološke stolice omogućila je humanitarna organizacija “Srpska solidarnost hranom” u Beogradu, zahvaljujući Stomatološkoj komori Srbije i primarijusu Veri Kovačević.


Pored  savremene stolice, ordinacija je opremljena  svom pratećom opremom, kao i rendgen aparatom. Ono što za sada nedostaje ovoj ordinaciji je stomatolog, koji će lečiti zubiće đacima ove ustanove.


Direktorka OŠ”Desanka Maksimović” u K.Kamenici Jadranka Vasić,zahvalila se donatorima i uputila apel Zdravstvenom centru Gnjilane, da stomatolog dva puta u nedelji pruža usluge đacima osnovne i srednje škole Kameničke opštine.


Inače, Osnovna škola u Kamenici je proteklog vikenda  proglašena za najuspešniju školu u čitavoj Srbiji na  festival “Riznica talenata” u Nišu.


Kao i svake godine, učenici, nastavnici i roditelji  i ovom prilikom su priredili  atraktivan  program za goste koji je organizovan u Domu kulture u Kamenici. Proslavi su prisustvovale  mnogobrojne zvanice širom Srbije.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva