:

:

TV Most

clock

Jun 23, 2018   13:48

0

129

U Donjoj Gušterici otvoren Vidovdanski odbojkaški turnir


Na turniru koji se odžava danas i sutra, na sportskom terenu Osnovne škole „Knez Lazar“, učestvuje šest ekipa sa ukupno osam timova i preko 120 odbojkašica. NaturnirućeučestvovatiJanta-VolejizSkoplja, PandaizVranja, RadanizLebana, SokolicaizZvečana, GračanicaizGračanice i ekipaVidovdanizDonjeGuštericekojaje i organizatorturnira, zajedno sa Odbojkaškim savezom Srbije.


Dobrodošlicu i prijatan boravak u opštini Gračanica učesnicima turnira poželeo predsednik Srđan Popović koji je potom turnir i otvorio.


„Kada vidim ovu mladost, vidim da ne treba da se bojimo za budućnost. Želim vam da se u našoj opštini osećate kao kod kuće i lepo provedete. Svima želim sportsku sreću i učvršćivanje prijateljskih odnosa“, poručio je Popović.


Sve učesnike pozdravio je i predsednik Privremenog organa za Lipljan Zlatko Lazić. „Nadam se da ćemo biti dobri domaćini. Uživajte u druženju i sportu“, kazao je Lazić.


Polufinalne i finalna utakmica odigraće se sutra u 11 časova.


U okviru turnira organizovaće se i revijalne utakmice za decu od prvog do trećeg razreda, a sve u cilju promocije zdravog života i sporta.


Svi učesnici će posetiti i Međunarodni festival srednjovekovnih veština i zanata „Štit“ u Gračanici, obići će manastir Gračanicu i arehološko nalazište „Ulpijana“.


Organizator turnira je i Odbojkaški savez Srbije, a turnir su podržali Kancelarija za Kosovo i Metohiju, Kosovski upravni okrug i opština Gračanica.

Izvor: TV Most, Opština Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva