:

:

TV Most

clock

Novembar 11, 2017   12:05

0

194

Tužilštvo traži pritvor za trgovce kokainom


Osumnjičeni su prethodno saslušani, a o predlogu za pritvor odlučiće sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.




Protiv Cvijovićevog sina Branisava (39), koji je zajedno sa Josipom Capikom (59) i Braniskavom Bikićem (45) uhapšen u Pragu neposredno nakon primopredaje 8,4 kilograma kokaina, postupak će sprovesti češki pravosudni organi.



Oni se terete za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.



Policija je juče saopštila da postoje osnovi sumnje da je ova organizovana kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu nabavljala i distribuirala kokain na teritorijama Srbije, Mađarske, Austrije, Italije, Nemačke, Slovačke i Češke i prodavala ga i u drugim evropskim zemaljama.



Radoslav Cvijović se sumnjiči da je organizator kriminalne grupe.



Policija je osim kokaina, od petorice osumnjičenih privremeno oduzela oko 110.000 evra i više skupocenih automobila "porše panamera", "audi A8", "mercedes" i druga vozila manje vrednosti.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva