:

:

TV Most

clock

Februar 10, 2015   12:05

0

121

Turistička ponuda Srbije na Sajmu turizma u Sofiji

Mogućnost predstavljanja turističkih potencijala i resursa Srbije na tržištu Bugarske izazvala je veliko interesovanje domaće turističke privrede.

Na štandu TOS-a predstaviće se turističke organizacije Vojvodine, Beograda, Novog Sada, Pirota, Babušnice, Knjaževca, Bele Palanke, Sokobanje, Niša, Dimitrovgrada.

Svoju ponudu na ovoj manifestaciji predstaviće i Specijalna bolnica za rehabilitaciju Prolom banja, kao i hoteli Zlatiborska noć, Galeria, Falkensteiner Stara Planina i Beograd, Lazar Lux, City Hotel, MK Mountain Resort, kao i turističke agencije BS Tours, Kondor-Tis Travel agency i Omniturs.

Na sajmu će biti predstavljena sveukupna turistička ponuda Srbije, pre svega mogućnost kratkih vikend odmora, a pripremljena je posebna publikacija na bugarskom jeziku pod nazivom "52 vikenda u Srbiji".

U ponudi su i ture vezane za istorijsko nasleđe, manastire Srbije, Dunav, gastronomiju, kao i za najvažnije manifestacije koje se održavaju u našoj zemlji.

Nastup srpskih predstavnika na Sajmu turizma u Sofiji biće emitovan u televizijskoj emisiji "Srbija koju volim", saopštio je TOS.

Prema statističkim podacima, u prošloj godini Srbiju je posetilo 51.424 turista iz Bugarske, što predstavlja povećanje od 18 procenata u odnosu na godinu pre.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva