:

:

TV Most

clock

Novembar 23, 2017   12:05

0

196

Tramp Rusima otkrio nove napadačke metode ID


Veniti fer piše da je Tramp Lavrovu otkrio da su izraelski agenti koji su ubačeni među teroriste ID uspeli da otkriju da oni rade na pretvaranju laptotova u prenosne bombe. 





Izraelci su, kako se navodi, posmatrali ćeliju ID severno od reke Eufrata, tako što su dva helikoptera "sikorski CH-53" prevezla komandose "Sajeret matkal" i stručnjake Mosada do ćelije koja je radila na transformaciji laptopova.



Ministarstvo unutrašnjih poslova SAD, kao i Velika Britanija, delovali su nakon pribavljanja te informacije, tako što su putnicima iz određenih zemalja zabranili da unose laptopove u avion.



Inače, Veniti fer piše i da su pre Trampove inauguracije prošlog januara oficiri Mosada bili na konferenciji CIA, gde im je rečeno da američke obaveštajne službe veruju da ruski predsednik Vladimir Putin ima uticaj na Trampa i da bi Izrael trebalo da bude oprezan, jer se, kako su naveli, osetljive informacije "dele" sa Belom kućom i Nacionalnim bezbednosnim savetom.



Strahovanje je da bi zbog toga, kako se navodi u tekstu, moglo da dođe do "curenja" informacija ka Rusima, a oni bi ih dalje mogli podeliti sa Iranom.





 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva