:

:

TV Most

clock

Jul 03, 2018   16:47

0

250

Todosijević posetio Donju i Gornju Brnjicu


Pre posete Gornjoj Todosijević je obišao Donju Brnjicu gde je u razgovoru sa meštanima kao gorući problem itstaknuta nezaposlenost. Meštani Donje Brnjice naglasili su dobru saradnji sa Opštinom Priština i upoznali ministra sa svime što je odrađeno u poslednjih nekoliko godina kao i sa onim šta je potrebno odraditi kako bi život u ovom selu bio bolji. Todosijević je ujedno posetio crkvu, Osnovnu školu kao i obdanište.


 


Nakon Donje Brnjice ministar je posetio i Gornju Brnjicu gde je u crkvenom dvorištu sa meštanima razgovarao o njihovim svakodnevnim problemima. Meštani su izrazili veliku zahvalnost ministru na poseti jer su do danas imali utisak da su zaboravljeni od svih i ujedno su izrazili zabrinutost zbog svakodnevnog odlaska mladih iz sela, naglašavajući da je nezaposlenost najveći problem i ono što tera svakog da napusti svoje rodno mesto, tako je i škola koja postoji u ovom selu već nekoliko godina zatvorena jer nema nijednog učenika, ostalo je svega nekoliko omladinaca.


 


Todosijević je tom prilikom rekao da će u skladu sa mandatom Ministarstva administracije lokalne samouprave i u kordinaciji sa resornim ministarstvima i Opštinom Priština učiniti sve da se gorući problemi meštana kako Donje tako i Gornje Brnjice reše. 

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva