:

:

TV Most

clock

Oktobar 22, 2017   12:05

0

227

Todorić: Vratiću se u Hrvtasku čim prikupim dokaze


"Kao čovek kojem su teško povređena ljudska prava sa svojim advokatskim timom prikupljam dokaze i činjenice kako bih se mogao suprotstaviti lažima iz krivične prijave i odbraniti i sebe i moje saradnike od političkog progona kojem je cilj zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojem danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal", naveo je Todorić na svom blogu na kojem se redovno oglašava od septembra, prenela je Hina.




"Da bi me sprečili u prikupljanju dokaza i dokumentacije protiv njih lično i brzopleto su sastavili sramotnu krivičnu prijavu kako bi me pritvorili", naveo je on.



Zagrebačko županijsko državno tužilaštvo raspisalo je juče poternicu za Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.



Zagrebačko županijsko državno tužilaštvo je zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 miliona kuna pokrenulo istragu protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića, i dvanaestoro Agrokorovih menadžera i revizora.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva