Vesti
Tijana Bogićević gostovala na španskoj nacionalnoj televiziji

10:07, 19.04.2017

|

Izvor: RTS

Boravak Tijane Bogićević u Madridu, povodom promotivnih aktivnosti u okviru „EsPre Eurovision” zabave pokazao je da je ona velika zvezda u Španiji.
Foto RTS
Posle učešća na zabavi dobrodošlice u klubu „Džoj eslava“, susreta sa novinarima i medijima u hotelu „Melia Galgos“ i nastupa na centralnom koncertu u „Sala la riviera“, u centru Madrida, Tijana Bogićević je 18. aprila u studiju španske nacionalne televizije - RTVE gostovala u šou programu čiji je domaćin bio Manel Navaro - predstavnik Španije na „Evrosongu“.

Tijana je govorila o sebi, svojoj pesmi, iskustvu sa prethodnog učešća na „Pesmi Evrovizije“ i pevala je pesmu kojom će predstavljati Srbiju na najvećem muzičkom takmičenju, a sa Manelom je izvela refren njegove pesme Do It For Your Lover.

Voditelji, urednici i ceo produkcioni tim španske nacionalne televizije, sa velikim poštovanjem su ugostili Tijanu i pokazali da svi znaju njenu pesmu, kao i da im se veoma dopada video-spot.

Pored Tijane Bogićević u šou programu su učestvovali i predstavnici Portugalije i Finske.

Ovim se završilo Tijanino gostovanje u Madridu realizovano na poziv organizatora "EsPre Eurovision" zabave i španske nacionalne televizije. Tijanu očekuju finalne pripreme i odlazak u Kijev.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design