:

:

TV Most

clock

Maj 24, 2018   12:05

0

191

Teretnjaci na Kelebiji i Horgošu čekaju pet sati


Zadržavanja na izlazu iz Srbije za teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci su oko osam sati, a na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš oko pet sati, navodi se u saopštenju.


 


Na graničnom prelazu Šid zadržavanja su oko sat vremena, a na graničnom prelazu Vatin oko dva sata.


AMSS upozorava da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža nego na našim graničnim prelazima.


 


Prema informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.


 


Trenutne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja na svim važnijim i frekventnijim putevima u Srbiji.


 


AMSS navodi da zastoja i posebnih ograničenja za sada nema, a vozačima preporučuje da obrate pažnju i vožnju prilagode uslovima na putu nailaskom na sve one deonice gde je zbog radova izmenjen način odvijanja saobraćaja.


 


Do 8. juna, u periodu od 9 do 16 časova, izvodiće se radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od graničnog prelaza Horgoš do petlje Subotica, u smeru Horgoš-Novi Sad.


 


Saobraćaj će biti preusmeren sa preticajne na voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.


 


Zbog planiranih radova na održavanju i popravci kolovoza na auto-putu, u smeru ka Beograd iz pravca Niša, na deonici između petlje Paraćin i Ražanj, saobraćaj će se do 13. juna odvijati uz ograničenu brzinu jednom slobodnom trakom.


 


Zbog radova na održavanju puta od 20. maja obustavljen je saobraćaj na putu od Sremskih Karlovaca ka Banstolu, uključujući i raskrsnicu Čortanovci zbog radova na pojačanom održavanju puta.


 


Za vreme potpune obustave saobraćaja obezbeđene su obilazni putevi koje će moći da se koriste do 19. septembra do kada su predviđeni radovi.


 


Alternativni pravci za putnička vozila iz pravca Beograda su: Inđija, Maradik, Krušedol, Irig, Iriški venac, Petrovaradin, Novi Sad i obrnuto.


 


Alternativni pravci za teretna vozila iz pravca Beograda su: Inđija, Putinci, Ruma, Iriški venac, Petrovaradin, Novi Sad i obrnuto


 


Do 31. maja, u periodu od 7 do 18 časova, izvodiće se radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja "Lasta" - Autokomanda - petlja ''Gazela", u pravcu Niš - Beograd.


 


Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena leva (preticajna) saobraćajna traka, u pravcu Niš - Beograd.


 


Zbog priprema za Dan MUP izmene u saobraćaju na Novom Beogradu


 


Povodom priprema za centralnu proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra, od 15 do 21 čas za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikola Tesla i deo Ulice Ušće, najavljeno je iz MUP-a.


 


Vozila neće moći da saobraćaju Bulevarom Nikola Tesla na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet u oba smera, kao i delom Ulice Ušće od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle u oba smera.


 


Takođe, na delu Ulice Ušće od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Teslu u tom periodu biće zabranjeno parkiranje vozila.


 


Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova biće održana u nedelju, 27. maja, različitim aktivnostima na više lokacija u Beogradu.


 


Centralna manifestacija počeće u nedelju u podne ispred Doma Narodne Skupštine.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva