:

:

TV Most

Foto: Mesto ubistva Nezavisne

clock

Mart 17, 2015   12:05

0

186

Tela para iz Bačke Palanke nađena na zapadu BiH


Oni su, navodno, bili u ljubavnoj vezi, iako je Bijeljinova, prema nezvaničnim informacijama, imala supruga i porodicu u Bačkoj Palanci (Srbija).

Stoga se pretpostavlja kako bi motiv ovog tragičnog događaja mogla biti zabranjena ljubav. Tela su se nalazila ispod jednog stabla u obližnjoj šumi.

Takođe, nezvanično, ispod tela su bile prostrte novine, a pored njih je pronađena i crvena ruža.
Kraj beživotnih tela nije pronađena poruka ili oproštajno pismo, tako da će se, s ciljem da se slučaj rasvetli, najpre pristupiti ispitivanju porodica, kao i poznanika Popovića i Bijeljinove.

Uviđaj na licu mesta izvršili su dežurni kantonalni tužilac i pripadnici Kriminalističke policije, koju je, kako se saznaje, o ovoj tragediji obavestio 29-godišnjak iz Prijedora, a koji je tela pronašao.

Utvrđeno je, prema još nepotvrđenim informacijama, da je 67-godišnjak pištoljem marke zastava M57 kalibra 7,62 mm ispalio hitac u Bijeljinovu, a nakon toga pucao sebi u grudi.

Istražioci, međutim, ne saopštavaju detalje o tragediji.

"Prvi rezultati istrage ukazuju na osnov sumnje da se radi o ubistvu i samoubistvu", saopšteno je iz MUP-a Unsko-sanskom kantonu.

Vildana Dedić, kantonalna tužiteljica, najavila je saopštenje nakon obdukcije.

Prema informacijama iz policije, obe osobe imaju prebivalište u Bačkoj Palanci, s tim što je Popović rodom iz sela Lipnik, gde ima kuću koju je s vremena na vreme posećivao.

Prema stanju u kojem su zatečena tijela, pretpostavlja se da se događaj zbio pre nekoliko dana, a meštani kažu da je reč o nepristupačnom i teško prohodnom kraju.

Izvor: Nezavisne

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva