:

:

TV Most

clock

Avgust 26, 2015   12:05

0

122

Takmičenje startup kompanija u Beogradu i Zagrebu

Polufinale će biti održano od 12. do 14. novembra u Beogradu dok će Zagreb, kao domaćin finala ugostiti najbolje timove u okviru Balkan Venture Forum konferencije 3. i 4. decembra.

Pozvani su da se prijave svi preduzetnici, startup kompanije, mala i srednja preduzeća sa inovativnim proizvodima i uslugama, kao i internet preduzeća ili pojedinci koji imaju ideju za sledeću "veliku inovaciju".

Prvih 300 prijavljenih koji ispunjavaju osnovne kriterijume će imati šansu da učestvuju na polufinalnom događaju u Beogradu.

Takođe, svaki od učesnika ovog nadmetanja će dobiti pristup obukama i materijalima koji je specijalno pripremila Svetska banka.

Dodatni benefit za svakog učesnika je besplatan jednodnevni pristup Belgrade Venture Forum konferenciji gde će imati priliku da upoznaju mnoštvo investitora, inostranih preduzetnika i kompanija.

Sve prezenatacije su iza "zatvorenih vrata" samo uz prisustvo članova stučnog žirija koga će činiti investitori i uspešni preduzetnici.

Pedest najboljih preduzetnika će kao finalisti sebi obezbediti prisustvo na ekskluzivnoj Konferenciji Investitora u Zagrebu, gde će tokom dva dana na jednom mestu imati priliku da upoznaju više od 100 investitora (84, pojedinci, institucije i investicione kompanije) uključujući i predstavnike vodećih svetskih kompanija.

Najbolji timovi finalnog događaja imaće priliku da direktno pregovaraju za investicije u vrednosti od 200,000 evra - sredstva koja su J&T Ventures (84, Češki investicioni fond) i Speedinvest (84, Austrijski investicioni fond) odvojili da dodele najboljim timovima kao podstrek za razvoj njihovog daljeg poslovanja.

Rok za podnošenje prijava je 31. avgust 2015. godine.

Povodom ovog takmičenja sutra će u Beogradu u Nine Square Hotelu biti održana konferencija za novinare.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva