:

:

TV Most

Foto: B 92

clock

Februar 17, 2018   12:05

0

207

Tači: Ubistvo Ivanovića nema etničku pozadinu


"Istraga se nastavlja i za sada nema indicija da je u pitanju etnički motiivisan slučaj. Prvi podaci ukazuju na kriminalne, mafijaške motive", izjavio je Tači u intervjuu za televiziju N1.



Moguće je, naveo je Tači, da postoje "kriminalne strukture povezane s odredjenim političkim krugovima".



On je ponovio da će "istina izaći na videlo iako će to nekog boleti".



Prema njegovim rečima, Kosovu je u interesu da se sazna istina u tom slučaju i da pozdravlja sve informacije koje dobije od Srbije.



"Kosovo nema šta da sakrije, to je u interesu otkrivanja istine. Pozdravljamo svaku pomoć i informacije pružene od strane Srbije. Ali i Beograd ne treba da se brine ili strahuje otkrivanju istine o ubistvu Ivanovića", naveo je Tači.



Tači je rekao da od ubistva Ivanovića nije bilo incidenata na Kosovu jer institucije rade na tom slučaju i njim dobro upravljaju.



"Možete zamisliti da se slučaj Olivera Ivanovića desio tri ili pet godina ranije situacija u pogledu medjuetničkih odnosa Albanaca i Srba bi eksplodirala. Iako se taj zločinački akt desio, dok kosovske institucije naporno rade na rešavanju slučaja, nijedan incident se nije desio, jer smo dobro upravljali datim okolnostima", rekao je Tači.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva