:

:

TV Most

clock

Jun 13, 2018   14:21

0

239

Tači knjigom pokušava da eskivira optužbe Specijalnog suda


Švajcarski dnevnik navodi i da je namera Tačija da sa ovom knjigom poboljša svoj, inače, veoma narušen imidž, te da sve to ima veze sa "strašnim optužbama" Specijalnog suda sa kojima bi se bivši komandant OVK mogao suočiti.




Dnevnik navodi da Tači u knjizi, koju su pisali britanski autori, prikazan kao "super star", jer političari koji knjigom žele da poboljšaju svoj imidž uglavnom za to imaju tri razloga među kojima je i da autori, koje odabere za jednu prikladnu cenu, pišu samo ono što on želi, prenela je prištinska Gazeta Expres.


Prištinski dnevnik navodi da je to idealno spasonosno rešenje za političara koji imaju narušeni imidž, uključujući i Tačija, inače, bivšeg gerilca i komandanta OVK, koji je, kako se navodi, do guše umešan u neke događaje.



Expres piše da bi Specijalni sud za ratne zločine tzv. OVK mogao da optuži Tačija, koji je, kako se navodi, doduše takvu mogućnost uvek negirao.



Napominje se i da je on uvek negirao i optužbe da je potpisivao ugovore vredne milione evra tokom poslednjih godina sa firmama za lobiranje u SAD i Engleskoj.




 


Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva