:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Februar 24, 2015   12:05

0

260

Svedok Fljorija Peci nije videla Ivanovića

Tokom davanja iskaza ona je ispričala da su pripadnici specijalnih jedinica policije iz ÄŒačka primorali Albance da izađu iz svojih stanova u ulici "Kralja Milutina", da su muškarcima naredili da legnu na zemlju radi provere identiteta i da ona nije videla Olivera Ivanovića da je bio u toj grupi.

U ranije datom iskazu rekla je je da je njena komšinica Šarbaze Crnobregu zamolila Ivanovića da joj spase sina dok je danas izjavila da to nije rekla već da se Crnobregu obratila masi.

O Oliveru Ivanoviću kao vođi , rekla je da zna iz razgovora sa Isom Mustafom , krunskim svedokom optužbe , koga su citirali i prethodni svedoci na glavnom pretresu.

Tokom dešavanja aprila 1999. godine svedokinji Peci ubijen je rodeni brat Afrim i brat od strica Enver Peci.

Ivanovićšev advokat Nebojiša Vlajić izjavio je da ne vidi svrhu dovođenja svedoka koji ne kažu ništa što se tiče optužnice.

"Gospođa Peci je u tri navrata rekla da nije videla Olivera Ivanovića i mi smo ceo dan raspravljali "rekla - kazala", šta je ko po gradu pričao ", rekao je on i ocenio da je važno što je svedokinja rekla, a to je " nisam ga videla".

Suđenje će biti nastavljeno sutra ispitivanjem bračnog para Zećira i Nurije Aljija.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva