:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jun 19, 2018   21:35

0

282

Svečano dodeljene "Superbrands" nagrade


Superbrends Srbija četvrti put dao je mogućnost srpskim i inostranim brendovima i kompanijama, istaknutim projektima i organizacijama u Srbiji da potvrde još jednom uspešnost u svojim oblastima i da potvrde ukazano poverenje od strane potrošača i korisnika usluga i šire javnosti.


Predsednik Stručnog saveta Suprebrends Srbija Toplica Spasojević objasnio je da je o dobitnicima odlučio Stručni savet, koji je brojao 16 članova, kao i građani Srbije putem istraživanja javnog mnjenja.


 


On je objasnio da program Superbrends postoji u 90 zemalja sveta, i da je cilj analitički pristup u analizi brendova na nacionalnim tržištima.


 


Prema njegovim rečima, status superbrenda predstavlja pouzdan putokaz potrošačima.


 


Stručni savet je ocenjivao početnu listu od 2.600 kompanija koje posluju u Srbiji.


 


Ukupno je dodeljen status superbrenda u 35 kategorija, a odluka stručnjaka se, prema Spasojeviću, zasnivala na priznanje javnosti, dobroj reputaciji, doslednosti, pouzdanosti i odgovornosti korporacije prema društvu.


 


Rezultati Stručnog saveta i ankete su kombinovani i došlo se do 236 kompanija koje su dobile status superbrenda Srbije za 2017-2018. godinu.


 


U kategoriji "elektronski mediji i internet", Tanjug je među najboljih sedam, među kojima su se našli E-kapija, Infostud, N1, O2, Prva i RTS, koji je osvojio najveći broj glasova.


 


Predsednik Superbrends Srbija Simeon Comokos istakao je da nisu brendovi samo kompanije kojima se uručuju, već ljudi koji stoje iza njih, pošto se uspeh postiže samo timskim radom upravnika i zaposlenih.


 


U kategoriji odeća pobedila je kompanija Mona, kod obuće Najk, kod nakita i satova Zlatara Andrejević, kod kozmetike i toaletnih proizvoda Nivea, kod hrane Zlatiborac, kod vina Aurelius iz vinarije Kovačević, kod alkoholnih pića Gorki list, kod piva Lav pivo, kod toplih i hladnih naputaka Knjaz Miloš, kod duvanskih proizvoda Marlboro, kod mlečnih proizvoda i sladodela "Moja kravica" Imlek, kod slanih snek proivoda "Smoki" Soko Štark, kod konditorskih proizvoda "Plazma" Bambi, kod barova i restorana beogradski restoran "Madera", kod framaceutskih proizvoda Aspirin, kod proizvoda za održavanje domaćinstava Ariel, kod automobila Mercedes Benz, kod transporta AD Aerodrom Nikola Tesla, kod izdavaštva i štampanih medija Blic, kod lanaca prodavnica i šoping centara Lili Drogreije, u kategoriji bankarstvo, finansije i osiguranje Banka Inteza, konsultantske usluge Dilojt Srbija, usluge poslovne komunikacije Leo Barnet, putovanja Kontiki Travel, hoteli Grand hoteli i spa Kopaonik, zdravstvo Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "dr Vukan Čupić", nameštaj i oprema za domaćinstvo Metalac posuđe, kući aparati Gorenje, informacione i komunikacione tehnologije Majkrosoft, telekomunikacije Telekom Srbija, građevinarstvo i nekretnine Erport siti Beograd, građevinski materijal CRH Srbija, energija NIS, kultura i manifestacije Beogradski zoološki vrt.


 


Zlatni Superbrend status osvojile su kompanije Termovent, Mercedes Benz i Telekom Srbija.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva