:

:

TV Most

clock

Maj 15, 2015   12:05

0

117

Suvi kolovozi i dobra vidljivost

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima od 15 do 30 minuta.

Na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima na putu.

Od 14. do 18. maja od 07.00 do 18 časova izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Lapovo - petlja Velika Plana, u smeru Niš - Beograd, zbog radova na sanaciji kolovoza.

Saobraćaj će se za vreme radova obavljati preticajnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka u dužini od 1,5 kilometar.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda od 6. maja izmenjen je režim obavljanja saobraćaja na obilaznici oko Beograda kod petlje Batajnica u dužini od 4,3 kilometra.

Radovi se obavljaju desnom stranom autoputa u smeru Novi Sad -Beograd, dok će se saobraćaj obavljati levom stranom autoputa i to dvosmerno, pri čemu vozila iz Novog Sada ka Dobanovcima koriste krajnju levu saobraćajnu traku.

Zbog radova na autoputu Beograd - Niš u zoni petlje Vodanj do daljnjeg je zatvoreno isključenje ka Smederevu iz smera Beograda ka Nišu, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva