:

:

TV Most

clock

Januar 28, 2015   12:05

0

125

Sutra suvo i toplije, temperatura do osam stepeni

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutro će biti oblačno sa slabim mrazem, po kotlinama maglovito, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do nula stepeni.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne i krajem dana u pojačanju, naročito u košavskom području.

I u Beogradu će sutra jutro biti oblačno sa slabim mrazem, a tokom dana očekuje se suvo i toplije vreme, uz delimično razvedravanje.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne i krajem dana u pojačanju.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko nule, a najviša dnevna oko sedam stepeni.

U upozorenju za područje Srbije do 31. januara najavljeno je da se u petak u planinskim predelima i košavskom području očekuje jak južni i jugoistočni vetar sa udarima olujne jačine, oko 24 metra u sekundi, a u

planinama naglo otapanje snežnog pokrivača.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. februara, u petak biti relativno toplo i vetrovito vreme, uz postepeno povećavanje oblačnosti koja će posle podne, uveče i tokom noći mestimično usloviti kišu, a u višim planinama sneg.

Vetar će biti južni i jugoistočni umeren i jak, u košavskom području i planinskim predelima sa udarima olujne jačine.

Za dane vikenda očekuje se svežije vreme, u subotu mestimično sa kišom, u planinama sa snegom, a u nedelju uglavnom suvo vreme.

Vetar će biti u slabljenju i kratkotrajno u skretanju na severozapadni. Od nedelje do kraja perioda biće promenljivo vreme sa čestom pojavom padavina, kiše i snega.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva