:

:

TV Most

clock

Jul 04, 2017   12:05

0

207

Sutra počinje Exit

Ovogodišnji Exit traje pet dana, a prognoze govore da će tokom svih pet dana i noći Festivala vreme biti sunčano, bez padavina i umereno toplo, pa će svi oni koji dođu u Novi Sad imati potpun ugođaj.

Prvi posetioci festivala već su stigli u Novi Sad, a zanimljivo je da se ove godine beleži rast broja posetilaca izvan Srbije, a među njima prednjače gosti iz zemalja Zapadne Evrope gde su tradicionalno najbrojniji posetioci iz Velike Britanije i Holandije, ali koje sve više prate i posetioci iz Nemačke, Austrije, Belgije i Švajcarske.

Tradicionalno visok broj posetilaca dolazi iz svih delova nekadašnje Jugoslavije, dok se sve veći broj gostiju beleže i zemlje Istočne i Jugoistočne Evrope kao što su Mađarska, Grčka, Turska, Rumunija i Bugarska.

Sudeći po izveštajima globalnih portala za prodaju ulaznica, očekuju se i gosti iz dalekih zemalja, pa nam tako dolazi više stotina Australijanaca, te posetioci iz Brazila, Indije, Kine, Malezije, Argentine, Kube, Južnoafričke Republike i drugih dalekih destinacija.

Novosadski hoteli su praktično rasprodati, a svi koji sebi još nisu obezbedili smeštaj najjednostavniji način da to učine je da se upute ka festivalskom kampu na najlepšoj plaži Dunava, koji je danas počeo sa radom.

Za sve one koji žele krevet i krov nad glavom, na internetu mogu da potraže opcije privatnog smeštaja ili da posete zvaničnu turističku stranicu festivala HYPERLINK "http://www.exittrip.org"www.exittrip.org i tamo pronađu odgovarajuću ponudu hostelskog smeštaja koji se takođe ubrzano rasprodaje.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva