:

:

TV Most

clock

Jun 09, 2015   12:05

0

188

Sutra otvaranje banket sale u Mitrovačkom dvoru

Radovi na Banket sali pri Mitrovačkom dvoru su završeni i ovaj objekat će svačano biti otvoren sutra u 13h, potvrdio je za Radio Kosovsku Mitrovicu portparol Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Sergej Zaparožac. Objekat je sagrađen sredstvima Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica u iznosu od oko 2 miliona dinara.

“Kapacitet banket sale je 250 mesta i opremljen je kuhinjom. Pogodna je za kulturne manifestacije ali i za private proslave gradjana poput svadbi, krstenja… To je prelep prostor koji će naši građani moći da koriste i u njemu obeleže najlepše životne trenutke“, dodaje Zaparožac. Sredstva, koja će se na ovaj način prikupiti, opština će usmeriti na sacijalni program, konkretno na finansijsku pomoć bračnim parovima kojima je neophodna vantelesna oplodnja.

Banket salu će svečano otvoriti predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić a nakon toga biće priređen prigodan kulturno-umetnički program u kom će učestvovati đaci osnovne škole Sveti Sava i dečiji ansambl KUD Kosovski Božur.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva