:

:

TV Most

clock

Mart 23, 2015   12:05

0

135

Sumnjiv paket kod zgrade Vlade Srbije


Kontradiverziona ekipa MUP-a ustanovila je da se u kutijama postavljenim jutros na više lokacija u Beogradu ne radi o eksplozivnim napravama.

Kako je saopštio Biro MUP-a za saradnju s medijima, na više lokacija u Beogradu, Nemanjina 11, Kneza Miloša 20, Nemanjina 22-26, Nemanjina 17a i Vlajkovićeva 3-5, jutros u osam časova pronađene su kutije, a kontradiverziona ekipa je ustanovila da se ne radi o eksplozivnim napravama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade na veštačenju sadržaja kutija.

Kutije su veličine 20x30x10 centimetara, navedeno je u saopštenju.

Kako je Tanjugu ranije rečeno u Informativnoj službi MUP-a Srbije, na uglu ulica Nemanjina i Kneza Miloša u Beogradu na ulazu u Vladu Srbije jutros oko 07.30 časova pronađena je jedna kutija.

Obavljen je kontradiverzioni pregled, ali tom prilikom nije pronađena bomba, istakli su u toj službi.

Kako je ranije jutros javila TV Pink, pronađeno je više sumnjivih paketa nepoznate sadržine ispred zgrade Vlade Srbije, ministarstava i zgrade Narodne banke Srbije, koji su nađeni kod brojeva 17 i 22, a u kutiji je bio životinjski izmet.

Po otkrivanju paketa, alarmirana je policija koja je blokirala Nemanjinu ulicu, koja je odmah pozvala Kontradiverzionu jedinicu MUP Srbije, koja je pregledala sumnjive pakete.

Oko 8.30 sati policija je završila kontradiverzioni pregled tri sumnjiva paketa ostavljena ispred važnih državnih institucija i utvrdila da nema nikakve opasnosti.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva