:

:

TV Most

clock

Maj 23, 2018   12:05

0

191

Sukob dve grupe "Grobara" na putu za Surdulicu


Kako prenosi Kurir, do sukoba je došlo na naplatnoj rampi, policija je morala da interveniše i blokira put.



Navijači Partizana su već neko vreme podeljeni u tri frakcije, a Uprava kluba je iz tog razloga tražila da se finale Kupa ne igra u Surdulici zbog malog kapaciteta stadiona i mogućnosti "bliskog kontakta" između navijača.



Fudbalski savez Srbije (FSS) nije prihvatio taj zahtev.



Fudbaleri Partizana večeras protiv Mladosti u Surdulici jure treći uzastopni trofej Kupa Srbije, za razliku od Lučanaca koji prvi put učestvuju u finalu.



Surdulica je premijerno domaćin glavne utakmice u najmasovnijem takmičenju, a navijači su odavno pokupovali sve karte kako bi na delu videli jedan od dva potencijalno istorijska rezultata.



Crno-beli imaju priliku da spase sezonu osvajanjem pehara, favoriti su protiv Mladosti, ali pitaju se i izabranici Nenada Milovanovića.



"Pred nama je istorijska utakmica, Mladost nikada nije bila u finalu Kupa i napravljen je veliki uspeh. Verujem da ćemo se pokazati u pravom svetlu i igrati i preko svojih mogućnosti", rekao je Milovanović u najavi meča.



Sa druge strane, trener Partizana Miroslav Đukić kaže da bi pehar učinio sezonu na kraju uspešnom.



"Svesni smo važnosti utakmice. Ulazimo ambiciozno jer bismo pobedom zaokružili uspešnu sezonu. Neće biti lako, očekuje nas težak posao, ali pokušaćemo da osvojimo Kup. Imamo šansu da turbulentnu sezonu učinimo uspešnom", poručio je Đukić.



Finale Kupa Srbije Partizan - Mladost igra se večeras od 19 sati.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva