:

:

TV Most

clock

Oktobar 21, 2017   12:05

0

209

"Striži": Beograd je za nas nešto posebno


Dudnikov, Sergej Sinkevič i Denis Kuznjecov, predvođeni potpukovnikom Sergejem Osjajkinom doleteli su na svojim belo-plavo-crvenim “migovima 29“ kako bi uveličali praznik povodom Dana oslobođenja Beograda.



ÄŒuveni “Striži“ oduševili su oko 20.000 okupljenih građana, a ravnodušne nisu ostavili ni mnoge novinare i zvaničnike koji su prisustvovali manifestaciji održanoj na batajničkom aerodromu. Sami “Striži“ u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik kažu da im je bila velika čast da budu deo ceremonije.



“Nastup u Beogradu je za nas bio nešto posebno, pogotovu je važan razlog zbog kog smo mi ovde — a to je proslava godišnjice oslobođenja Beograda od fašista. Za nas je to veliki dan, baš kao što je i za celu Srbiju, veoma smo srećni što imamo mogućnost da učestvujemo u tom dešavanju i zahvalni smo organizatorima što su nas pozvali da budemo deo toga“, navodi vođa grupe Osjajkin.



Inače, za sam Beograd kažu da je fantastičan grad, da u njemu imaju mnogo prijatelja, te da svaki put dolaze sa velikom radošću.



“Imamo puno prijatelja u Beogradu, baš se radujemo što ih vidimo svaku put kada dođemo. Neki od nas su bili tu sva tri puta, koliko smo gostovali u Srbiji, a neki su prvi put. Najveći utisak nam je ostavila hrana, dok su porcije u restoranima nesvakidašnje velike. Mislim da bi nam bila dovoljna jedna porcija za sve nas“, kroz smeh priča Osjajkin.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva