:

:

TV Most

clock

Mart 10, 2016   12:05

0

179

Stojanović: Srbi su na svom i nemaju razloga da brinu

„Moja poruka na tu poruku koju su nam poslali može da bude samo jedna ona koju smo uvek slali i na način na koji smo uvek odgovarali“, istakao je Stojanović.

„Nikada nećemo odustati ni od jednog našeg čoveka, gde god on živeo bez obzira na to što su mnogi već smatrali da će oni biti lak plen i da će se imovina tih ljudi i njihovo pravo da tu ostanu i žive razgrabiti i nestati vremenom. Tako da na drugu poruku, koja je poslata tim ljudima a oni vrlo istrajano i čvrsto izdržavaju sve pritiske svih ovih godina, oni će takođe odgovoriti na sličan način i potpuno složni, solidarni i jedinstveni nastavićemo da radimo ono što je naš zadatak a to je da očuvamo Srbe u Orahovcu, a tim pojedincima koji su poželeli da otmu imovinu ovih ljudi, koja je i te kako vredna, poručujemo da od toga odustanu i da se time ne bave, poručio je Stojanović.

„Verujem, takođe, da i među Albancima postoje oni koji žele sa nama da rade i takvi će biti naši partneri. A oni koji misle da mogu da nas uplaše i da nas nateraju da odustanemo od svoje borbe samo se varaju i gube vreme. Pokazaćemo i svojim radom i svojom istrajanošću da su Srbi na svom i da nemaju razloga da prestanu da se bore za svoj život i da tu i dalje žive. Izazovi nisu laki ali smo i mi spremni da na te izazove odgovorimo“, zaključio je zamenik premijera Kosova i visoki funkcioner SNS Branimir Stojanović.


Izvor: TV Most

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva