:

:

TV Most

clock

Mart 12, 2018   15:10

0

245

Stipendije za najbolje studente iz Kosovske Mitrovice


Ovo je peta godina za redom kako Privremeni organ na ovaj način pomaže najbolje studente .



Stipendije  je dobilo desetoro mladih Mitrovčana koji su dosad,  tokom studija ostvarili prosek iznad  8,5.



Studenti kažu da im svaka finansijska pomoć dobro dođe i da im je drago da neko obraća pažnju na njihove uspehe i da je to jedna lepa stimulacija za dalji uspeh.



„Stipendija naravno znači svima i svim studentima je potrebna ,i ovo je odlična nagrada za dosadašnji rad . Svim budućim studentima želim sreću i zahvaljujem se Opštini Kosovska Mitrovica jer je ovo zaista lepa nagrada” rekla je Gordana Biševac , apsolvent medicine .



Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Alekdsandar Spirić rekao je ovom prilikom da je velika čast  za Privremeni organ što je u prilici da na ovaj način iskaže zahvalnost vrhunskim studentima .



Spirić je istakao da je privremeni organ posebno spreman da izađe u susret budućim diplomiranim pravnicima kojima će biti obezbeđena radna mesta .



„Ovo je prilika da vam ukažemo zahvalnost i  pozovemo studente da se nakon završenih studija, jer veliki broj studenata studira van Prištinskog Univerziteta ,vrate u naš grad“ rekao je Spirić i dodao da je Mitrovica grad budućnosti.



Stipendije u iznosu od 8 hiljada dinara mesečno isplaćivaće se za period od 10 meseci tokom ove školske godine 2018. godine.


Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva