:

:

TV Most

clock

Jun 08, 2017   12:05

0

142

Stefanović: Rodić spas od zakona traži delujući protiv Vučića

"Prvi potez koji je povukao bio je da ode u drugu zemlju, da loše govori o Srbiji i našem narodu, da loše govori o predsedniku kojeg je Srbija izabrala sa podrškom od preko dva miliona građana, očekujući da će tako izazvati oduševljenje građana naše zemlje, iako je potpuno jasno da njegovo delovanje izaziva samo podsmeh", naveo je Stefanović u saopštenju, prenosi Tanjug.

Svako ko želi da se bavi politikom, istakao je on, mora da zna da se podrška ne dobija u stranim ambasadama, kod tuđih premijera i predsednika, već isključivo voljom građana.

"Da se malo manje bavio omiljenim predmetom svih učesnika Vimbldona, Rodić bi znao da danas u Srbiji nema zaštićenih niti povlašćenih, da je zakon isti za sve i da važi i za one u vlasti i one u opoziciji, za medijske tajkune i sve druge građane", naglasio je funkcioner SNS-a.

Stefanović napominje da upravo zato nema oduševljenja građana na ulicama Srbije koji kliču zbog Rodićevog ulaska u politiku, ali ima građana koji žele da znaju istinu o njegovim poreskim dugovanjima, kršenju zakona i reketu koji godinama sprovodi putem svojih medija nad svima koji misle drugačije ili se suprotstavljaju njegovim finansijskim interesima.

"Posebno me raduje nova koalicija Rodića i Jankovića, jer je dobro da građani Srbije jasno vide ko je opozicija finansijskom i političkom napretku Srbije za koju je zaslužan Aleksandar Vučić", zaključio je Stefanović.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva