:

:

TV Most

clock

Decembar 18, 2017   12:05

0

229

Stefanović pozvao roditelje pretučenog dečaka da dođu na razgovor


 Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju u našim školama. Pozvali smo roditelje da dođu na razgovor kod mene, primiću ih u bilo kom terminu koji njima odgovara. Želim da razgovaramo o ovom slučaju i da zajedno vidimo šta je to što sistem i država mogu da preduzmu i u slučaju njihovog sina, ali i za ubuduće, da se ovakve stvari ne bi ponovo dešavale - kaže Stefanović.




Učenik trećeg razreda gimnazije "9. maj" P. R. zadobio je povrede glave, kada su ga u četvrtak na času hemije u popodnevnoj smeni oko 18 časova letvama pretukla dva učenika Trgovinske škole L. D. i A. J.




Napadače su savladali nastavnik hemije, domar i roditelj jedne učenice prvog razreda, koji je po zanimanju vojno lice, a koji je bio u civilu jer je došao da pogleda ocene svog deteta.




Pretučeni učenik je prevezen sanitetom Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu gde mu je ušivena rana na glavi i stavljena dva konca, a zadobio je i ogrebotine po licu i vratu.



Majka pretučenog dečaka tim povodom uputila je otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru policije Nebojši Stefanoviću.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva