:

:

TV Most

clock

Novembar 24, 2017   12:05

0

222

Stefanović: Nema promene odluke o izborima


"ÄŒini mi se da SNS ne može nikako da ima pravo na neki svoj stav, kakav god stav zauzmemo, odmah se sutradan nađe neko ko će da nas pita - da li uopšte treba da razgovaramo o vanrednim parlamentarnim izborima, onda ide čitava kampanja - ko smo mi uopšte da o tome razgovaramo i zašto smo unutar stranke pokrenuli dijalog i da li uopšte smemo da se okupljamo kao članovi SNS-a i da li da bilo kakvu temu razmatramo", rekao je Stefanović novinarima.




"Nažalost", ne može da kaže da je atmosfera u parlamentu dobra, kada vidi nasilje koje su sprovodili ljudi iz Dveri i Boško Obradović sam i da ne može da kaže da to nekoga raduje, te da se nada da to nikoga u Srbiji ne raduje.



"Da čovek gađa Martinovića, da se bukvalno fašističkom metodom obračunava sa čovekom sa kojim ne deli iste vrednosti, a hvala Bogu, zaista sa Obradovićem ne deli ništa zajedničko, ni kada je tukao novinare, ni kada je napao članove RIK-a, a neću da zaboravim ni napad na Maju Pejčić", kaže ministar.



Uopšte, dodaje Stefanović, "uopšte jedno bahato i divljačko ponašanje" koje treba nekog da zastraši da nema drugačiji stav.



"Nadam se da će se makar pod pritiskom javnosti, ta atmosfera u parlamentu malo promeniti i da se narodni poslanici ponašaju odgovornije i pritom konkretno mislim na poslanike Dveri, jer nasiljem neće moći ništa da postignu", rekao je Stefanović.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva