:

:

TV Most

clock

Maj 31, 2017   12:05

0

132

Srpske zastave i Vučićeve fotografije u Nevesinju

Grupa građana Nevesinja se, naime, spontano okupila u znak podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je stupio na dužnost.

Sa srpskim zastavama i Vučićevim slikama kolona automobila prošla je gradskim ulicama i zaustavila se kod zgrade Opštine.

Tu ih je, kako je preneo Radio Nevesinje, pozdravio načelnik opštine Milenko Avdalović izrazivši zadovoljstvo što su građani na ovaj način iskazali poštovanje prema novom predsdniku Srbije.

"Ovo nije podrška bilo kakvoj političkoj opciji, nego prosto iskazivanje privrženosti i osećaja prema Beogradu", rekao je Avdalović naglašavajući da je to potpuno legitiman čin budući da Srbija i Republika Srpska imaju specijalne i paralelne veze.

Avdalović je istakao da se prilikom nedavne posete Beogradu lično uverio koliko Vlada Srbije vodi brigu o svojim sunarodnicima u Republici Srpskoj.

Podsetio je na obećanu pomoć Nevesinju koja će se odvijati kroz sufinansiranje izgradnje Centralnog spomen obelježja, rekonstrukciju Doma kulture i Dnevnog centra za decu sa posebnim potrebama, kao i na zajedničko obeležavanje Nevesinjske puške.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva