:

:

TV Most

clock

Oktobar 17, 2017   16:08

0

704

Srpska lista:Ivanović i Milović prete odmazdom srpskoj televiziji Most


Umesto što kukavički maltretiraju novinare i prete im sankcijama Prištine, Ivanović i Milović bi trebalo da priznaju da su iznervirani zbog toga što su naše predizborne poruke ogledalo u kome se vidi sva njihova pokvarenost i korumpiranost, navodi se u sapštenju Srpske liste. 
 


U nedelju na izborima protiv sebe i svoje antisrpske politike neće, međutim, imati nezaštićene novinarke i urednice, već ujedinjenu snagu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, i tada će se jasno videti ko je vera, a ko nevera. 



Sramno je reagovanje pojedinih novinskih udruženja, koji su umesto da osude neprimerene pritiske na medije, blanko podržali Ivanovića i Milovića i, gažeći profesionalne standarde i novinarsku kolegijalnost, postali političari i saučesnici u ovim napadima i zastrašivanjima radnika srpske televizije „Most“. 



Novinarima i urednicima Televizije „Most“ poručujemo da ne treba da se plaše Prištine i njenih satelita Ivanovića i Milovića, i ohrabrujemo ih da nastave da rade profesionalno i u interesu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a Srpska lista ima dovoljno snage da ih zaštiti od svake vrste nasilja, fizičkog ili pravnog.


Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva