:

:

TV Most

clock

Mart 28, 2017   15:40

0

199

Srpska lista: Vučić zaslužio podršku odgovornom politikom i poštenjem

Dodaju da je "Aleksandar Vučić naše gostoljublje i podršku zaslužio nacionalno-odgovornom politikom i poštenjem".

"Ne možete u razgovorima sa stranim diplomatama da obećavate koncesije po pitanju Kosova i Metohije ili da opravdavate u inostranim medijima masovne zločine protiv Srba, nadajući se da se za to nikada neće doznati, a onda kada se dozna tražiti od građana da se razbole od kolektivne amnezije", navodi se u saopštenju.

Iz Srpske liste ističu da "kKada tvrdite da je srpski narod počinio genocid ili kada "Oluju" nazovete legitimnom vojnom operacijom to nužno ostavlja trag u vašoj političkoj biografiji i ne možete da se ljutite na građane koji opravdano sumnjaju u vaše dobre namere".

"

I za to što Jeremić Vuk Branković i Sanda Rašković Ivić nisu rado viđeni na Kosovu i Metohiji krivi su oni sami, jer dok su živeli udobno sa diplomatskim platama i otvorenim računima za troškarenje po svetu nisu mislili ni na Kosovo i Metohiju, ni na Srbe koji ovde žive. 

Tada je režim, u čijoj su službi bili, potpisivao katastrofalne dogovore sa Prištinom, a oni su uživali svoje diplomatske privilegije ne mareći nimalo za položaj i interese najugroženijeg dela svog naroda", stoji u saopštenju i navodi da "Srbi na Kosovu i Metohiji to prirodno ne mogu da im zaborave". 



"Sa druge strane, Aleksandar Vučić je naše gostoljublje i podršku zaslužio nacionalno-odgovornom politikom i poštenjem koje, opet ne zbog naše krivice, nedostaje onima koji priželjkuju našu podršku, ali je nikada neće dobiti", zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva