:

:

TV Most

clock

Avgust 09, 2018   16:43

0

339

Srpska lista: Sramne kletve i pretnje predsedniku Vučiću


"Sada je jasnije za čiji interes Sava Janjić danima ne preza da, iznoseći laži i napadajući predsednika Vučića i sopstenu državu, skrnavi mantiju koju nosi i iza koje se krije?", navodi se u saopštenju Srpske liste.



SL navodi da su se danas "na istoj strani našli razni Janjići, Kandićke, Jeremići, DSS-ovci, Obradovići, Trajkovići i Trajkovićke, sveštenici i sekularne nevladine organizacije, lažni borci za svetu srpsku zemlju i pravi borci i promoteri nezavisnosti Kosova koju su i nagrađivani za te aktivnosti u Prištini..." i ukazuje da im je "argumentacija identična, a ne razlikuje se od one koja se može čuti iz Prištine ali i iz pojedinih svetskih centara moći, sponzora kosovske nezavisnosti". 





"Maske su konačno pale! Nikakve razlike nema između njih. Svima je cilj da celo Kosovo bude nezavisno, da Srbija ne dobije ništa. Zajednički interes je spojio nespojive. 

Pored toga, Sava Janjić se drznuo da proziva onoga ko je najviše učinio za srpski narod i Srpsku pravoslavnu crkvu na Kosovu i Metohiji", ističe se u saopštenju.



Srpska lista napominje da je "uvek bila uz svoju crkvu, poštovala je i poštovaće, ali ne i one koji zloupotrebljavaju tu instituciju za politikantsko i razno još delovanje, u interesu i za račun drugih. 

Nema tajnih rešenja, nema isceniranih napada, sve laži Save Janjića polako izlaze na videlo".



"Umesto izvinjenja, dobijamo nove laži da se tobože neko uplašio njegovih reči, pa je tako on predupredio nekakve nemile scene i scenarije. Da nije tužno, bilo bi smešno. â€©â€©Završava Sava Janjić današnje napade na predsednika rečima: „Mi rekosmo i spasismo dušu.“ Rekoste ponovo laži, Savo, opšta mesta, populističke pridike... A za drugi deo te rečenice, umesto odgovora, citiraćemo samo današnju pretnju Save Janjića predsedniku: „Sa Bogom se nije igrati“", stoji na kraju saopštenja Srpske liste.



Sava Janjić danas je, izmedju ostalog, izjavio da je uvek bio protiv nezavisnosti Kosova i cepanja Srbije i optužio državni vrh Srbije da je spreman da preda Kosovo Albancima.


Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva