:

:

TV Most

clock

Maj 12, 2018   18:14

0

172

Srpska lista: Jovanović pokušava da karijeru nastavi na KiM


"ÄŒedomir Jovanović, istrošeni političar i poslušnik stranih mentora u želji da se dodvori svojim sponzorima i zaradi koji dolar od albanskog lobija, posetio je Prištinu i recitovao na glas želje Albanaca, napadajući sopstvenu državu i Srpsku listu", ističe se u saopštenju.


Kako se navodi u saopštenju, raduje da taj "oportunista, koji je na izborima u Srbiji imao manje osvojenih glasova nego što je bilo nevažećih listića", napada Srpsku listu, "jer to govori da smo na pravom putu zaštite srpskih nacionalnih i državnih interesa u vrlo teškim okolnostima koje vladaju na političkoj i društvenoj sceni na Kosovu i Metohiji".


Srpska lista ukazuje da Jovanović nije upitao svoje domaćine gde je 40.000 Srba iz Prištine i 230.000 sa celog Kosmeta, ili zašto srpske povratnike napadaju i pljačkaju svakog dana, "jer to nije tekst koji mu je naručen od mentora, kao što nas ne čudi što se u svemu slaže sa Albancima, a protiv interesa srpskog naroda".


"Očigledno je da on pokušava da svoju karijeru nastavi na Kosovu i Metohji, gde bi, verujemo, osvojio simpatije i glasove velikog broja Albanaca", piše u saopštenju.


Lider LDP je izjavio za prištinsku RTK da su Srbi na Kosovu "taoci Beograda", da su poslanici Srpske liste "ekspozitura beogradske politike" i ponovio stav da je Srbija "svoju tragičnu priču kao država na Kosovu okončala 1999".

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva