:

:

TV Most

Foto: tvmost.info

clock

Avgust 02, 2017   18:37

0

134

Srpska lista: Janković pokazao pravo lice

Bivši zaštitnik građana Saša Janković, koji se tokom svog mandata pravio da građani Srbije na Kosovu i Metohiji ne postoje, objasnio je konačno zašto se tako ponašao, jer saopštio je jasno i glasno da za njega postoji samo samoproglašeno Kosovo, i da, štaviše, Srbija treba da pomogne da ono postane član Interpola.


Janković je zapravo priznao da bi radio protiv interesa svog naroda i da bi pravio ozbiljne ustupke bez da i pokuša da dobije nešto za srpski narod na Kosovu i Metohiji.


Janković se očigledno na ovaj način nekome spolja preporučuje i dodvorava za podršku pošto je jasno da je od građana i građanki Srbije nikada neće dobiti.


U njegovim očima je izgleda poziv na dijalog o Kosovu i Metohiju poziv na predaju naše južne pokrajine i zanemarivanje interesa građana Srbije koji ovde žive.


Apelujemo na Sašu Jankovića da o važnim državnim i nacionalnim pitanjima više ne razmišlja na gliseru, jer ideja da Srbija treba da blanko podrži prijem Kosova u Interpol je toliko besmislena da se može objasniti samo dejstvom sunčanice,Navodi se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva