:

:

TV Most

Foto: Foto RTS

clock

Maj 10, 2018   12:05

0

207

Srbija večeras u drugom polufinalu Evrovizije 2018


U drugom polufinalu predstaviće se izvođači iz osamnaest zemalja, među kojima i predstavnici Srbije - grupa "Sanja Ilić i Balkanika" sa pesmom "Nova deca", pod rednim brojem 3. 



Ostale zemlje učesnice su Norveška, Rumunija, San Marino, Danska, Rusija, Moldavija, Holandija, Australija, Gruzija, Poljska, Malta, Mađarska, Letonija, Švedska, Crna Gora, Slovenija i Ukrajina.



U finale će se plasirati deset pesama sa najviše osvojenih glasova publike i stručnog žirija zemalja koje učestvuju u drugom polufinalu. Osim zemalja učesnica, glas omiljenoj pesmi u drugom polufinalu moći će da daju i gledaoci iz Francuske, Nemačke i Italije.



Glasovi publike i žirija biće objavljeni posle takmičenja na sajtu Eurovision.tv.



Kroz 63. takmičenje za najbolju pesmu Evrope vodiće nas čak četiri dame - Katarina Furtado, Danijela Rua, Filomena Kautela i Silvija Alberto.



Veliko iznenađenje izazvalo je angažovanje holivudske zvezde, glumice Danijele Rue, koja je našim gledaocima poznata kao agentkinja Kenzi Blaj iz serije "Mornarički istražitelji: Los Anđeles".



Drugo polufinale Pesme Evrovizije Radio-televizija Srbije direktno će prenositi večeras na RTS 1, RTS HD, RTS Svet i RTS Planeta od 21.00 čas.



 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva