:

:

TV Most

clock

Februar 03, 2016   12:05

0

121

Srbi neće nasedati na pokušaje razbijanja jedinstva na KiM

"Gospodin Galuči je u svom tekstu imao nekoliko oštroumnih opservacija koje valjano opisuju situaciju na Kosovu i Metohiji. Međutim, autor nije toliko lucidan, a možda i sasvim svesno iznosi neistinu, kada spekuliše o navodnoj umešanosti Beograda u Ivanovićevo utamničenje. Ta ideja je toliko monstruozna i besmislena da i ne zaslužuje komentar. Zato se bojim da glavna intencija autora nije da iskaže brigu za sudbinu Olivera Ivanovića, već da stvori razdor između Srba na Kosovu i Metohiji i onih koji jedini iskreno brinu za njihovu sudbinu", rekao je Kozarev za televiziju Most.

Kozarev je istakao da Vlada Srbije i njeni predstavnici nastoje da na sve načine pomognu Oliveru i njegovoj porodici, i svakom našem građaninu je to očigledno.

"Indikativno je to što sve veći broj mutivoda, bivših diplomata i analitičara ima potrebu da se oglasi u trenutku kada Srbija ekonomski i politički jača, a svima im je zajedničko samo jedno - interes da naša država bude što slabija i beznačajnija, a narod razjedinjen. U prošlosti smo videli previše takvih kampanja", naglasio je Kozarev i dodao da ishod tih kampanja nikada nije išao u korist našeg naroda i države.

Kozarev smatra da je "naš narod naučio lekciju i sigurno neće nasedati na ovakve i slične pokušaje razbijanja jedinstva Srba na Kosovu i Metohiji i njihove države Srbije".

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva