:

:

TV Most

clock

Jun 08, 2017   12:05

0

123

SPS: Sa Vučićem i SNS strateški i partnerski odnos

U najboljem interesu naše zemlje i svih njenih građana je nastavk jačanja odnosa SPS i SNS jer je za nas najvažnije da imamo politiku kontinuiteta koja doprinosi političkoj stabilnosti kao i dugoročno strateško partnerstvo sa ciljem stvaranja moderne, ekonomski uspešne, razvijene i uređene Srbije.

Naši zajednički rezultati su vidljivi i građani su ih na pravi način prepoznali i vrednovali dajući ogromnu podršku zajedničkom predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću.

Socijalistička partija Srbije poseuje ogroman kadrovski potencijal i iz tog razloga je naša želja da zarad naše državotvorne orjentacije damo svoj puni doprinos na onim mestima na kojima ćemo postići najbolje rezultate kako bi naši građani živeli bolje.

Naša zemlja zaslužuje da SPS sa svojim kadrovima aktivnije učestvuje u vođenju društvenim procesima, a naročito nakon ubedljive pobede našeg zajedničkog kandidata, zahvaljujući kojoj je SPS po ko zna koji put u novijoj istoriji dokazao da je ključ za političku stabilnost. Sve dalje odluke će se odvijati na dogovoru dva lidera Vučića i Dačića, navodi se u saopštenju Glavnog odbora SPS.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva