:

:

TV Most

clock

Jul 04, 2018   17:27

0

220

Sportska oprema za škole u Kosovskoj Mitrovici


Savez za školski sport Srbije obradovao je najmlađe sugrađane vrednom donacijom, za četiri osnovne škole u Kosovskoj Mitrovici obezbeđena je nova sportska oprema.



“Nadam se da će ova donacija na jedan pravi način predstavljati sve nas i da ćemo se na jedan pravi način odužiti i, kao je rekao direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, imati šampione iz Kosovske Mitrovice zahvaljujući našoj Vladi i našoj državi”, rekao je direktor OŠ “Branko Radičević” Ivan Zaporožac.



“U ime lokalne samouprave i u svoje lično ime želim da našim gostima prenesem poruku da u našem gradu uvek mogu doći kao gosti a da iz našeg grada odlaze kao prijatelji. Današnji njihov dolazak je jasan pokazatelj koliko država Srbija brine o svima nama”, rekao je gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić.



Mladi su naša budućnost zbog toga su ulaganja u sport i obrazovanje najisplatljivija investicija koja garantuje bolju perspektivu i napredak naše zemlje.



“Pomažući naše škole, univerzitet, zdravstvene ustanove u kontinuitetu ovde na Kosovu i Metohiji mi sprovodimo ono što je politika predsednika Vučića i Vlade gospođe Brnabić a to je podrška opstanku i ostanku Srba na Kosovu i Metohiji. Iza toga, verujte, ne stoje samo državne institucije, iza toga stoji solidarnost svih građana Srbije bez obzira na stranačko ili bilo kakvo drugo opredelenje zato što je cela Srbija ponosna na istrajnost ljudi koji već 18 godina žive u uslovima koji su bez primera za tako teški I političke i bezbednosne i opšte društvene okolnosti. Naš narod ipak istrajava i upravo to je zalog za opstanak svega onoga što je nama sveto na ovom prostoru, mi ćemo do kraja ispunjavati našu obavezu da činimo sve što je u našoj moći da ljudima na ovom području bude što podnošljiviji život”, istakao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva