:

:

TV Most

Foto: Foto Tanjug

clock

Septembar 24, 2018   14:17

0

144

Sporazum "Telekoma" i MUP-a o novim olakšicama za zaposlene


"Telekom Srbija" odobrio je posebnu pogodnost za sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, rekao je resorni ministar Nebojša Stefanović nakon potpisivanja ugovora.



"Svaki pripadnik Ministarstva imaće kroz pripejd kartice 1.000 dinara mesečno u narednih šest meseci, dakle 6.000 dinara", kaže Stefanović.



Podseća da se saradnja MUP-a i "Telekoma" ogleda kroz 18 različitih projekta i vrsta ugovora na polju razvoja i mobilne i fiksne telefonije, prenosa podataka, intereneta i interne komunikacije.



MUP, kako navodi Stefanović, razmišlja o novim naprednim tehnologijama koje mogu da se koriste u cilju borbe protiv kriminala, od visokotehnološkog do zaštite podataka i dece na internetu.



Generalni direktor "Telekoma" Predrag Ćulibrk rekao je da je MUP najveći korisnik usluga te kompanije, i po prihodima i broju servisa koje koristi, a spada i među one koji najredovnije izmiruju obaveze.



Ćulibrk je najavio i pogodnosti za zaposlene u MUP-u. Osim pripejd paketa, kako je dodao, oni imaju i "bonus pretplatu" u iznosu od jednog do tri dinara, zavisno od vrste i broja paketa, a obuhvata sve servise.



Dobra saradnja se povećava današnjim potpisivanjem protokola, jer će svim zaposlenima u MUP-u biti ponuđeni novi paketi usluga, rekao je Stefanović i dodao da će im biti omogućene određene povlastice u mobilnoj telefoniji i prenosu podataka – internetu i digitalnoj televiziji.


Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva