:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 15, 2018   12:05

0

204

Spirić: Zajedno ćemo graditi bolju i perspektivniju budućnost


„Došao sam sa konkretnom ponudom da se Kladovo i srpski deo Mitrovice bratimi i da pružimo pomoć, Kladovo i pet prijateljskih opština iz Rumunije koje su  zainteresovani da dodju i da zajedno pomognemo srpskom narodu. Mi ćemo u jednom humanitarnoj misiji sa svim prijateljima doći da uručimo pomoć i damo podstrek svim ljudima koji žive na ovoj teritoriji, pre svega Srbima kako bi ostali i opstali ovde“, rekao je predsednik opštine Kladovo Radisav ÄŒučulanović.


Prema rečima predsednika Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandra Spirića, današnja poseta ohrabruje  čitav srpski narod na prostoru Kosova i Metohije.


„Ovo je potvrda trajne veze sa državom Srbijom. Ohrabruje pomoć koja je sveobuhvatna, ne samo opštine Kladovo već i prijateljskih gradova iz Rumunije.  To pokazuje da srpski narod na Kosovu i Metohiji nije sam i svi zajedno ćemo moći da gradimo bolju i perspektivniju budućnost Kosova i Metohije a i Srbije“, rekao je Spirić.


Predsednik opštine Kladovo Radisav ÄŒučulanović obećao je finansijsku pomoć opštini Kosovska Mitrovica  i najavio skoru posetu gradu na Ibru sa predsednicima pet rumunskih opština  sa kojima Kladovo ima tradicionalno dobru saradnju.


 

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva