TV Most - Spirić uručio nagrade najboljim učenicima srednjih i osnovnih škola
Vesti
Spirić uručio nagrade najboljim učenicima srednjih i osnovnih škola

20:11, 25.05.2018

|

Izvor: TV Most

Kao i svake godine, Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica tradicionalno je nagradio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola koji su na republičkim takmičenjima u raznim oblastima osvojili brojne nagrade. Priznanja je primilo četrnaetoro učenika.
Foto: TV Most

„Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica nastoji da stimuliše mlade ljude, posebno kada je u pitanju obrazovanje, da nagradi njihov trud na svim nivoima takmičenja. Potrudili smo se da ove godine omogućimo gotovo svim osnovnim i srednjim školama učešće na svim republičkim takmičenjima širom Srbije. Ono što nas ohrabruje jesu pozitivni rezultati“, rekao je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.


Spirić je dodao da je potrebno da svi radimo na obrazovanju i promovišemo bogatu kulturu srpskog naroda na prostoru Kosova i Metohije. 


Istovremeno, u Mitrovačkom dvoru socijalno ugroženim učenicima podeljena je bespovratna novčana pomoć . Po 10 hiljada dinara dobilo je šestoro djaka.


Inače, za finansiranje svih troškova učenika osnovnih i srednjih škola na republičkim takmičenjima Opština Kosovska Mitrovica , u ovoj godini izdvojila je preko milion dinara. 


 

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design