:

:

TV Most

clock

Oktobar 21, 2017   12:05

0

206

Spirić uputio telegram saučešća povodom smrti gradonačelnika Kruševca


„Sa tugom i nevericom primio sam vest o iznenadnoj smrti gradonačelnika bratske opštine Kruševac Dragija Nestorovića. Izražavam duboko saučešće porodici i građanima Kruševca, zbog njihobog gubitka. Dragija Nestorovića pamtićemo kao iskrenog kolegu i prijatelja, srdačnog i spremnog da pomogne, profesionalno i ljudski, savetima i iskustvom u mnogim važnim procesima za rad naše lokalne samouprave.

Nestorovića je smrt zatekla na službenom putu, van svoje zemlje, što ovu tragediju čini većom, ali je još jedno svedočanstvo koliki je borac bio za svoj grad Kruševac.

Nadamo se da će njegov naslednik nastaviti tamo gde je on stao, a njegova dela i vredan rad nikada se neće i smeju zaboraviti.

Kosovska Mitrovica nastaviće kao bratska opština da jača veze sa Kruševcom i u budućim danima, ne zaboravljajući da su temelji tih odnosa i bratske ljubavi postavljeni i ozvaničeni“, navodi se u telegramu saučešća Aleksandra Spirića.



Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović preminuo je jutros u 61. godini na Tajvanu, gde je bio u službenoj poseti.



Dragi Nestorović je bio istaknuti funkcioner Srpske napredne stranke, između ostalog bio je član Glavnog odbora i potpredsednik Gradskog odbora SNS-a Kruševac.



Nestorović je na Tajvanu boravio od 16. oktobra kao deo delegacije Naleda, u okviru posete koja je za cilj imala jačanje trgovinske i ekonomske saradnje, razmene znanja i najboljih praksi u primeni IT rešenja za dobru upravu i brzi lokalni razvoj, saopšteno je iz Naleda.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva